Zo, het stof is weer neergedaald na een hectische periode. Een periode waarin we voor de eerste keer een fantastisch leuk en inspirerend event hebben georganiseerd en elkaar steeds beter leren kennen. Grappig dat je aan een half woord genoeg kunt hebben, terwijl we elkaar nog maar zo kort kennen.

In deze hectische periode moest Anneke ook nog haar bruiloft plannen, want voor wie Anneke nog niet volgt: ze is afgelopen maandag getrouwd!! Lieverd, gefeliciteerd met jullie huwelijk en ik wens jullie heel veel geluk. En hopelijk hebben jullie in juli net zulk mooi weer als jullie het grote feest in Frankrijk vieren.

Maar het was ook een periode (na ons event) waarin Anneke flink de griep kreeg en ik er privé een beetje doorheen zat. Het gebeurt iedereen wel eens en het hoort helaas bij het leven. Gelukkig zijn we er weer, vol vertrouwen in de toekomst. En daar hoort ook plannen maken bij.

Plannen maken voor een nieuw event, waarbij we al even bezig zijn achter de coulissen: we zoeken momenteel naar een datum en locatie. Gaan we dit keer naar het zuiden of toch richting het noorden van het land? En kiezen we weer voor een bibliotheek als locatie of wordt het een zalencentrum, MFC, congresgebouw of zelfs een klooster? Leuke locaties te over. Aangezien we de kanshebbers ook echt ‘keuren’, betekent dat een uitstekende gelegenheid om elkaar weer ‘live’ te zien.

Dankzij alle leuke blogs en vlogs die we via Facebook hebben gelezen en gezien over ons event in Rotterdam, genieten we nog elke dag na. Met name de intimiteit van deze gezellige groep heeft ons positief verrast. Iedereen voelde zich op zijn gemak en durfde zijn eigen schrijversdroom met het publiek te delen. Dit was zo’n mooie gewaarwording, dat we niet trotser hadden kunnen zijn.

Middels de enquête die we na afloop hebben verstuurd, kregen we veel tips en trucs. Er werden onderwerpen van interesse geopperd, waarbij ook diverse namen uit de (boeken)industrie naar voren kwamen. We nemen dit voor de organisatie van 2019 zoveel mogelijk mee, omdat het ‘Get inspired by books!’ event uiteindelijk voor en door jullie is. Lees je dit blog nu en denk je: ik heb nog een super-de-puper idee, wil nog een opmerking maken of vraag stellen, dan kan dit natuurlijk. Graag zelfs! Stuur dan even een mailtje naar anneke@annekekleinestaarman.nl of heleen@he-communicatie.nl

En dan nu nog even de klapper… de foto’s van de dag zelf! Met grote dank aan onze française Charlene Morvant die ondanks de taalbarrière zichzelf prima heeft kunnen uitdrukken. Was jij erbij? Kijk dan snel of je jezelf kunt spotten op de foto’s. Was je er niet bij? Jammer, want je hebt veel gemist. Maar niet getreurd, want je kunt er volgend jaar wel bij zijn en genieten van de sfeer en de inspirerende lezingen! We houden je op de hoogte!

 

 

 

 

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *