Als inspiratie verbindt…

Toen Anneke mij vroeg of ik haar zou willen helpen met het uitbreiden en verder gestalte geven van Get Inspired by Books, zei ik meteen ja! In eerdere gesprekken met Anneke was ik al geraakt door de passie en het enthousiasme waarmee ze Get Inspired by Books opgezet heeft. En wat is er nou mooier dan partner te mogen zijn bij het uitbouwen van iemands droom!

 

About me…

Laat ik beginnen met wat over mijzelf te vertellen. Ik ben Giovanna, schrijfster en bezig met het schrijven mijn tweede boek, een kinderboek. Daarnaast schrijf ik artikelen om mijn kennis over schrijven te delen. Ik schrijf deze voor mijn eigen website en onderneming, Over Schrijven Gesproken, voor Get Inspired by Books en een paar online. En daar sluit meewerken aan GIbB mooi bij aan. Naast het delen van kennis door goede blogs en vlogs, is GIbB een community die schrijvers met elkaar verbindt.  Maar nu loop ik op de zaken vooruit… Ik was nog bezig mijzelf te introduceren. Naast het schrijven van blogs over het schrijfvak, schrijf ik ook artikelen voor vaste en freelance klanten. Ik doe soms vertaalwerk en ik corrigeer teksten en manuscripten, dat laatste doe ik veelal voor uitgeverijen. Zoals je ziet is schrijven ook bij mij een passie.

About Get Inspired by Books

Achter de schermen hebben we heel hard gewerkt aan de nieuwe website van Get Inspired by Books. Begin oktober komt de nieuwe site online. En niet alleen is de website vernieuwd, maar ook het concept. Get Inspired by Books wordt een heuse community waarbij schrijvers, bloggers, vloggers en uitgevers met elkaar verbonden worden. Zo kunnen we elkaar helpen en inspireren. Zo wordt GIbB de plek waar álles wat je wil weten over schrijven te vinden zal zijn. Zoals ik het stukje over mij al verklapte. Maar ook praktische zaken zijn belangrijk. Hoe creëer je bijvoorbeeld een fijne schrijfplek? En waar kun je fijne schrijfplekken buiten de deur vinden? Zowel binnen als buiten Nederland. Wij zoeken het voor je uit!

 

Online en offline

Ik kan natuurlijk niet alles verklappen, dus nog even geduld tot de nieuwe site online is. Maar er staat zóveel leuks op stapel dat ik haast niet niets kan verklappen. Nou vooruit, nog een tipje van de sluier dan, omdat je zo aandringt.

In navolging van het spetterend event van vorig jaar zal er in april 2019 en nieuw event komen, bigger en better. Maar ook komen er wekelijks nieuwe blogs en artikelen online te staan, die je niet wilt missen. Deze staan bomvol met de beste tips, ervaringen en ideeën van medeschrijvers, bloggers en uitgevers. En of je nou pas begint met schrijven en niet goed weet waar te beginnen met je boek, of dat je wilt weten hoe en waar je je boek uit kunt laten geven, of dat je al meerdere boeken geschreven hebt en wilt kijken naar een next step. Ook dan is Get Inspired by Books de plek voor jou. See you there!

Groetjes,
Giovanna

Giovanna Jansen is schrijfster en schrijft op www.overschrijvengesproken.nl. Begin dit jaar is ze voor zichzelf begonnen als freelance tekstschrijver, content creator en persklaarmaker en corrector.

Image result for instagram logo @giovannajansen_
 @giovannajansen_


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *